Welkom
 

Gelegen op een steenworp afstand van het hart van de Cité Ardente (Liège), aan de oevers van de zijarm van de Maas, op de hoek van de Rue d’Harscamp en de Quai Orban, tegenover de fresco’s van “L’Homme de la Meuse”, zijn onze kantoren gevestigd in de nabijheid van Médiacité.

Uit een samenwerking tussen Meester Roland HOGE, die meer dan dertig jaar ervaring heeft in het vak, en Meester Vincent VANDE CASTEELE, die benoemd werd in 2005 na een tiental jaar van vervangingen, heeft de studie een menselijke maat weten te behouden, waardoor zij hun klanten kwaliteitsvol en van nabij van dienst kunnen zijn.

Als lid van RESALEX sinds 2015 geniet zij van belangrijke samenwerkingen en synergiën, waardoor zij op het volledige grondgebied van een nieuw gerechtelijk arrondissement Liège (voorheen Liège, Verviers en Huy) actief kan zijn.

De Studie luistert aandachtig naar de wensen van haar opdrachtgevers en biedt hun een nauwkeurige en regelmatige opvolging van hun verzoeken, dit alles met inachtneming van de AVG en van de rechten van alle partijen inzake.

In nauwe samenwerking met RESALEX kan de Studie steunen op de hulp van medewerkers (plaatsvervangers, kandidaat-gerechtsdeurwaarders, dossierbeheerders en bedienden) die zeer goed thuis zijn in de sector, en die gebruik maken van een evolutionair en hoogtechnologisch computersysteem.

U bent elke werkdag van de week welkom in onze Studie, en dit van 08 uur 30 tot 16 uur 30.

Verklaring Gegevensbescherming (AVG) met betrekking tot de natuurlijke personen:

Uw persoonsgegevens zullen door de Gerechtsdeurwaarder en zijn personeel enkel verwerkt worden met het oog op de wettelijke opdracht toevertrouwd aan de Gerechtsdeurwaarder, die belast is met een taak van algemeen belang en in het kader van de uitoefening van het openbaar gezag (art. 6, 1, e). Uw toestemming is hiervoor niet vereist, aangezien de verwerking van uw gegevens nodig is voor de uitvoering van bij Wet voorziene opdrachten. De Gerechtsdeurwaarder en zijn personeel zullen alles in het werk stellen met het oog op de bescherming van uw persoonsgegevens, die in geen enkel geval meegedeeld zullen worden aan derden, behalve de bij Wet voorziene mededelingen (Gerechtsdeurwaarder, Procureur des Konings, magistraat, griffier, advocaat, OCMW of CBB, naargelang het geval). Hiertoe zullen de gegevens op beveiligde wijze bewaard worden op de servers van de Gerechtsdeurwaarder die geen clouddiensten gebruikt; de toegang hiertoe wordt met een geïndividualiseerd wachtwoord beschermd. De Gerechtsdeurwaarder en zijn personeel verwerken geen enkele gegevens die behoren tot de bijzondere categorieën zoals bedoeld in artikel 9 AVG. De verwerkingsverantwoordelijke is de Studie HOGE & VANDE CASTEELE, Gerechtsdeurwaarders en de Functionaris voor gegevensbescherming (DPO) is Dhr. Damien MOREAU (info.vdc@resalex.be), voor onze contactgegevens: zie hoofding van deze akte. U beschikt over rechten die in artikels 15 tot 18 AVG gedefinieerd worden. De gegevens zullen enkel gedurende 10 jaar na het einde van de opdracht van de gerechtsdeurwaarder bewaard worden, zijnde de maximum bewaartermijn.


©FX Informatique S.N.C. tous droits réservés